Keezavonden weer van start!

Natuurlijk willen wij weer een vervolg geven aan de gezellige en succesvolle keezavonden van afgelopen jaar. Vrijdag 13 september om 19.30 uur starten we dan ook met het derde seizoen. Ook nu weer op elke tweede vrijdag van de maand bij café-zaal de Tapperij aan de Kerkstraat in Beek en Donk. 

Iedere ‘Keezavond’ wordt bekendgemaakt wie de beste koppels van de avond zijn. Zij ontvangen een leuke prijs! Van elk koppel worden elke keezavond de scores bewaard voor de einduitslag in mei 2020. Daaruit volgt dan een algemeen kampioen van het gehele ‘Keez-toernooi’. Hiervoor dien je zes keer deel te nemen. Je mag dus als koppel drie keer verhinderd zijn, om toch kans te kunnen maken op deze titel. Maar let wel: het is dus geen verplichting. Kom je maar drie keer mee doen, ook prima. Je doet dan alleen niet mee voor het totaal klassement.

De volgende datums kun je vast reserveren als je interesse hebt om komend seizoen weer mee te doen:

13 september, 11 oktober, 8 november, 13 december,
Oliebollenkeeztoernooi (datum volgt nog), 10 januari 2020, 14 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei (bekendmaking ‘algemeen keezkampioen seizoen 2019-2020), en 12 juni zomeravondkeeztoernooi.

Deelname kost €3,– per persoon en aanmelden dient maandelijks te gebeuren via email. Wij hebben er zin in en hopen er met zijn allen weer leuke en sportieve avonden van te maken. 

Als je je wilt inschrijven voor vrijdag 13 september dan kan dat door een mailtje te sturen aan: keezentapperijbeekendonk@gmail.com met vermelding van deelnemersnamen en e-mailadressen. Inschrijven kan t/m dinsdag 10 september.